Ambulansen?

Som jag skrev i förra inlägget så firade vi bröllopsdagen i lördags trots att den vart i söndags 😄 Vi hade de jätte mysigt, vi hyrde trampbåt som vi åkte i kanalen mitt i Malmö, såklart va Bella med oss. Jätte mysigt, något vi kommer göra om! Efter ett träningspass typ då vi trampade helt fel håll så gick vi in till parken för att äta lite fruktsallad, hittade den perfekta platsen, bebisen var så avslappnad under hela dagen. Därefter så va de Bellas tur att få vara med lite, så vandrade ner till hundstranden där hon fick bada och leka lite. Gick ut runt 15 och var hemma 22 så det blev en lång men supermysig dag 💜
 
Sen igår söndag, så skulle vi ut 17 och mysa lite men så blev det inte alls. Jag fick en sådan kramp i magen så jag skrev och grät som bara den. Ambulansen kom och körde in mig till akuten. 3 mg morfin och fortfarande galet ont. Min älskade make kom 3 gånger till mig och sprang hem för att gå ut med Bella. Hur underbar är han inte 💜 Men efter mycket blodprov, vul ul, ul samt mr av magen så hittades inget alls. Läkaren trodde att de var en stor systa som spruckit och därav smärtan. Blev utskriven runt 09 idag. 
 
Så idag har man bara tagit det lugnt, var nere med Bella på stranden, mötte upp min älskade make och vandrade hem tillsammans. Vad skulle jag gjort utan han?! 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer :

#1: Emma Engström

Ni verkade ha haft det så mysigt! :D

Svar: Absolut :D
Sandra

skriven
#2: sofia

Vilka mysiga bilder och så fin bild på er :)

Svar: tack :)
Sandra

skriven
#3: Miss Jennifer

Låter som en underbar bröllopsdag och grattis på er dag i efterskott :)

Svar: Tack :)
Sandra

skriven
#4: Emelie

Vilka härliga bilder!☺️

Svar: Tack :)
Sandra

skriven
#5: Anonym

Vad fin Bella är! 😊 Hoppas du mår bra nu!

Svar: Tack :DJa då :)
Sandra

skriven
#6: Anonym

Vilken mysig bröllops dag grattis i efterskott men inte lika kul med mag ont hoppas det löser sig krya på dig

Svar: Tack så jätte mkt :D
Sandra

skriven

Kommentera inlägget här :