Del 1 av sanningen

Mitt hjärta det bultar fortare och fortare ju mer jag tänker på de! Det har uppmärksammats väldigt mycket på facebook, så tänkte också öppna upp mig då!
Osäker på om jag vågar? vad kommer reaktionerna bli?  Positiva eller negativa? 
 
Då vill jag först bara påpeka att det kan innehålla känsliga ämnen!!!
 
Så vem är jag och hur blev jag som jag är? 
 
Jag minns inte riktigt min barndom, vet att vi bodde en hel del i Småland på olika ställen. Markaryd, Traryd, Strömsnäsbruk mm. Minns också att S (min mamma) hade alltid nya killar som jag fick träffa och åka med. Sen om man hoppar till det att jag blir 10 år så träffade S en kille som hon vart tillsammans med i ca 13 år... Jag var som alla andra tonåringar alltså trotsig och envis till tusen! 
Jag valde att ha dans som min aktivitet, samba, salsa o alla andra latindanser! Jag blev grym och kunde tjäna pengar på de, fick en danspartner och vi va ofta ute och tunerade. S pojkvän fick upp ögonen för mig när jag blev en duktig dansare, innan dess va de enbart bråk och slagsmål! Blev ofta slagen av honom och av S, kom ofta till skolan med stora blåmärken i ansiktet men ingen brydde sig. Men vidare till min dans, han fick som sagt upp ögonen för mig, hade snygg kropp och  dansade sensuellt men han skulle föreställa min styvfar!
 
Det började med att han alltid kollade på när jag tränade, gnuggade sig mellan benen och berättade gärna hur snyggt jag dansade. På mornarna när jag stod i duschen så gick han alltid in i badrummet och kollade på! Sa till S flera gånger med hn brydde sig inte! Så detta fortsatte flera år framåt, men utåt så kallade han mig ofta hora! När jag vart runt 17 år så hade jag träffat en kille i Malmö som jag åkte till och vi bodde utanför Landskrona. Jag blev störtkär i honom för jag visste inte vad kärlek var! Jag njöt i hans närvaro eller de va nog mer att jag njöt av att inte vara hemma, att få känna mig vuxen. Den här killen R uppvaktade mig till max så jag blev så bortskämd den första månaden, men sen hände något och jag vet inte vad! R kom hem från jobb en dag, när han kom innanför dörren så ropade han på mig, gick till honom och min magkänsla sa att något är fel! Min mage hade rätt, när jag stod framför honom så blev allt svart, vaknade upp ett tag efter med blod från näsan och munnen! Han hade slagit mig! 
 
Kontrollen kom! Han låste dörren så jag inte skulle kunna gå där ifrån, han tog allt ett steg längre. Han började tvinga mig till sex och ville jag inte och gjorde motstånd så slog han mig. Han våldtog mig! För att de skulle underlätta för honom så misshandlade han mig var dag i ca 1 månad rejält, vaknade alltid upp med fullt av sperma över hela mig! Att bli våldtagen och misshandlad började bli vardagsmat för mig! Men han tog de ett steg längre, han bestämde att jag inte skulle få äta mer! Fick enbart vatten i 3 veckor, på mina 171 cm så vägde jag 43 kg, han gav mig anorexia, min mens uteblev. Han tvingade mig till ungdomsmottagningen då han trodde jag blivit gravid, han misshandlade mig av ilska men ibland så sken han upp som en sol för att bli pappa! 
 
Efter att varit och kollat mig så kom jag hem och berättade, vågade inte fly när jag hade chansen! Jag var inte gravid, skulle aldrig sagt de - allt blev svart och vaknade upp senare med spermie på mig! 
R sa att vi skulle på en fest den dagen så jag skulle tvätta mig så kanske jag inte var ett sådant smuts längre! Så spolade upp badvatten, la mig i badet och blundade. Öppnade upp ögonen och då stod R där med skivad lök som han kastade över mig och sa att jag aldrig blir ren i allafall. Sen tog han fram sin pitt och kissade över mig! Han trog upp mig ur badet, kallade mig hora och sen låste in mig i gadroben! Han öppnade efter ett par timmar för då skulle vi gå till festen. Jag drack en massa för att slippa all ångest, skulle jag aldrig gjort. För R och hans vänner hade lagt något i min dricka, kunde inte röra mig men kunde se, kunde inte prata men kunde höra! R stod och skrattade medans hans fyra vänner turades om med att våldta mig. När vi kom hem så orkade jag inte längre, grät samtidigt som jag skar upp min arm- så skönt det var! Minns känslan fortfarande att se blodet rinna ut från mig var som att R spermie rann ut från mig, kännde mig inte lika äcklig. Så detta fortsatte dag in och dag ut - misshandlad, våldtagen och uppskurna armar! 
 
En dag orkade jag inte mer, ca 4 månader senare, hade knappt någon kraft att stå upp då jag hade riktig näringsbrist, hade ont i kroppen av alla blåmärke! 
Från ingenstans får jag extra kraft, springer ut i köket, tar en kniv och ger han ett ultimatum sammtidigt som jag trycker kniven mot min hals. Låt mig gå annars får du död kropp i din lägenhet- han lät mig gå! Jag kom till hallen där fick han tag på mig, sparkade mig ur från honom och kunde låsa in mig på toaletten! Han sparkade på dörren ocb sa att jag skulle komma ut för att han var ledsen för allt. Jag ville bara komma ut om jag fick min mobil! Allt blev tyst, viste att min mobil låg vid gaderoben mitt imot för där hade jag blivit inlåst innan idag. Allt var fortfarande tyst, jag tog ett djupt andetag och låste sakta upp dörren. Där stod R, han tog tag i mitt hår och slog mitt huvud i kaklet flera gånger tills min mun och panna hade sprukit- vet inte hur men fick tag på min mobil och helt plötsligt var jag ute på gården! Ringde 112 - 2 pikè och 3 vanliga polisbilar kom. En tog in mig direkt i bilen och körde mig till akuten, innan vi körde så såg jag hur ett gäng poliser sprang med vapen, svartklädda och solen sken!
 
Undersökningen blev gjord på akuten, S kom och hämtade mig tillsammans med min mormor! Hemma var ett helvete igen, S tyckte inte att något speciellt hade hänt så jag skulle sluta gråta och äta - sluta nu och tramsa Sandra!!! 
Jag fick ingen att prata med, ingen som hjälpte mig, INGEN! 
Fick gå igenom denna krisen helt själv, jag var 17 år och helt förstörd! 
Efter många rättegångar så slutade med En glad R som gick där ifrån med lite böter samt samhällstjänst! 
Detta var ett av de värsta fallen i Malmö och han kom undan med ett leende, där satt jag en trasig själ som bara ville dö
 
 
Taggar: 2018, inspiration, polis, snart sommar, sommar, våld;

Kommentarer :

#1: Jeanette

Men fy vad hemskt :( Hatar Sverige's pissiga sk straff. Han borde ha blivit kastrerad + lite till och fått ett rejält straff som verkligen känns. Som att få gå igenom det du gjorde eller åtminstone ett straff där han får lida också!

Svar: Precis!
Sandra

skriven
#2: Anonym

Alltså fyfan 😢 blir så ledsen. Sitter och gråter av det jsg precis läst. Fruktansvärt system, fruktansvärt att behövt gå igenom detta 😭 / nouw.com/melanc

Svar: Ja de har inte varit lätt..
de kommer en fortsättning på mitt liv....
Sandra

skriven
#3: Matilda Eliasson

Vilken otroligt stark och modig kvinna du är! All kärlek och respekt till dig, till att du vågar öppna upp dig och belysa ett oerhört stort problem i vårt samhälle. Jag blir så berörd av ditt inlägg och stolt över att du som kvinna vågar stå upp och säga "det här är jag, det här har jag varit med om", och jag lever än idag! Det ger andra i samma situation hopp om en bättre framtid! Massa styrkekramar till dig du fina ❤️

Svar: Fick tårar i ögonen av ditt svar <3 tack så mycket
Kommer en fortsättning på mitt liv :)
Sandra

skriven
#4: Fröken Rödlök

Du får bara välja ett par i tävlingen. Du har lämnat kommentar både med rosa och blå. Vilka vill du helst vinna?

Svar: Rosa tror jag passar bättre än XL :D
Sandra

skriven
#5: Henrik Olsson - Föreläsningar

Så fruktansvärt, men starkt av dig att dela med dig av detta!

Svar: Tack De kommer en fortsättning...
Sandra

skriven
#6: Thea Martinsson - 22 år & blivande mamma

Men fy vad hemskt.. Starkt av dig att berätta! Kram

Svar: Tack :)De kommer en fortsättning
Sandra

skriven
#7: Julia

Va stark du är!! jag blir så otroligt ledsen över det jag läser :(

Svar: Tack :) De kommer en fortsättning
Sandra

skriven
#8: Jennysvardag

Trist

Svar: Ja :/
Sandra

skriven
#9: ByLisa.se

Blir så ledsen över allt du fått gå igenom ensam! Blir också imponerad över din styrka att ta dig igenom och att stå upp och berättaner. Tack vare personer som dig kanske vi också kan få en förändring! ❤

Svar: Tack så jätte mkt <3
Sandra

skriven
#10: Mirre Sweetwords

Så fint

skriven
#11: Mirre Sweetwords

Skrev till fel först. Starkt av dig att dela, kram

Svar: De e lugnt, kan hända alla haha Tack så mkt <3
fortsättning kommer.....
Sandra

skriven
#12: Josefine Malmqvist

usch vad hemskt. Men starkt av dig att kunna berätta.skickar en kram <3

Svar: Tack :) Fortsättningen kommer
Sandra

skriven
#13: Agnes

Finner knappt några ord. Det här är helt bedrövligt men beundrar din styrka att berätta <3

skriven
#14: Agnes

Finner knappt några ord. Det här är helt bedrövligt men beundrar din styrka att berätta <3

Svar: Tack <3
Sandra

skriven
#15: Agnes

Finner knappt ord. Herregud vilken uppväxt. Starkt av dig att dela med dig. Kramar <3

Svar: Tack. Kommer en fortsättning.....
Sandra

skriven
#16: Nathalie

Usch vilken hemsk historia och väldigt väldigt modigt av dig att våga berätta! Önskar att det där inte var sant och att du aldrig hade behövt vara med om det där. Du är sjukt stark som fortftande står på benen idag med tanke på allt du varit med om. Du är grym och det är jätte bra att du tar upp sånt här när det tyvärr finns super många som har varit med om samma. Kram på dig!!

Svar: Tack så jätte mycket, dina ord betyder väldigt mycket <3 De kommer en fortsättning på de.....
Sandra

skriven
#17: sofia

Fy vad hemskt! Så stark av dig att dela med dig! <3

Svar: Tack :)Fortsättningen kommer strax ut
Sandra

skriven
#18: Emma Engström

Vilket inlägg, så stark du är och att du delar med dig! Kram

Svar: Tack så mkt :)Fortsättningen kommer strax ut
Sandra

skriven
#19: Henrik Olsson - Föreläsningar

Sv: Tack så mycket! De är mina små ögonstenar :)

Svar: förstår de :)
Sandra

skriven
#20: Emma

INGEN ska behöva gå igenom något sånt. Du är så stark och modig som delar med dig ❤️

Svar: Tack så jättemycket <3
Sandra

skriven

Kommentera inlägget här :